Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

[anr-captcha]

[anr-captcha]

Politika privatnosti

U ime Esensa web prodaje (www.esensa.rs) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika sajta. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci mogu poslužiti u sledeće svrhe:

  • Prikupljanje podataka o kupcu radi naplate i dostave proizvoda;
  • Slanje promotivnih ponuda (akcije, promocije, newsletter);
  • Statistička analiza korišćenja sajta u cilju poboljšanja sadržaja i naše ponude;

Podaci koji se priklupljaju u gore naznačene svrhe su:

  • Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj telefona, e-mail adresa IP adresa svakog pojedinog pristupa serveru;

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo iste učiniti dostupnim trećim licima.

Posebno ističemo da korisnik ima pravo na povlačenje saglasnosti s tim da to povlačenje neće imati uticaj na zakoniti pristanak pre povlačenja.

Svi podaci koje dostavite biće zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Prilikom registracije sami birate Vaše korisničko ime (username) i lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu www.esensa.rs.

Kao registrovani korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste odredili prilikom registracije na sajtu.

Način korišćenja informacija

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima u cilju analize tržišta, određivanja naše ciljne grupe kupaca, zatim da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

Esensa d.o.o. neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnih lica ( a sve u skladu sa zakonskim zahtevima) te ukoliko dođemo do saznanja da raspolažemo istim, takve podatke ćemo odmah obrisati iz naših sistema.

Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene ili isporučene licima mlađim od 18 godina.

Povezane Internet stranice

Druge internet prezentacije čiji se linkovi nalaze na našem sajtu, ili koje imaju linkove na našem sajtu, mogu da imaju različitu politiku. Esensa d.o.o. ne deli nikakve lične podatke sa takvim sajtovima i ne snosi odgovornost za bilo kakve podatke ili sadržaj takvih sajtova. Mi Vam toplo preporučujemo da pregledate politiku privatnosti na takvim sajtovima za više detalja. Esensa d.o.o ne garantuje niti podržava bilo kakve informacije ili politike iznesene na bilo kom sajtu koji nije pod kontrolom Esensa d.o.o.

Pregled i promene Vaših informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke, uključujući Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da ažurirate svoje podatke nakon registracije.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Sve promene uslova postaju važeće tak nakon objavljivanja na ovoj strani.

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem e-mail-a online.shop@esensa.co.rs .

Povratak na vrh